Cursus Transformatie – Tekenen

De bedoeling van deze ochtend is om in een ontspannen sfeer met een klein groepje mensen te gaan tekenen, schilderen, dromen uitwisselen. Wij laten ons inspireren door onszelf en door de ander en door dàt wat zich die ochtend spontaan aandient. Niet het resultaat van het werkstuk zal centraal staan, maar de gevoelsmatige inhoud en/of de werking ervan.

Zelf vind ik het heel belangrijk dat er ruimte wordt gegeven om in een veilige omgeving onze kwaliteiten te mogen benoemen en ontwikkelen, zodat er een gelijkwaardige uitwisseling kan plaatsvinden waar wij allemaal door kunnen groeien.

De ochtend zal beginnen met een korte geleide meditatie, waarna er zeker genoeg inspiratie zal zijn om aan de slag te gaan.
Er zal gewerkt worden vanuit het gevoel, dat wat zich aandient tijdens het tekenen een zekere aandacht nodig zal hebben zodat er daarna, indien daar behoefte aan is, nog kan worden uitgewisseld van gedachten.
In de cursus zullen o.a. aan bod kunnen komen: mandala tekenen, speels werken/tekenen met de tarot, de inner-childkaarten, de medicijnkaarten, tekenen en werken met de chakra’s en verder zo veel als mogelijk met wat zich aandient.

Deze 2 – wekelijkse creatieve cursus start, bij voldoende deelname, op maandag, dinsdag en/of woensdagmorgen van 9.45 uur tot 12.15 uur.
Startdatum: na overleg.