“Het was 11 augustus 1951, de zon was al ondergegaan en ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de dag dat ik geboren werd. Een paar minuten oud was ik en ik keek nog in de hemel van waaruit ik net gekomen was, niet begrijpend waarom ik naar de aarde was gebracht. Het was alsof ik met mijn hele hoofd keek en alles voelde open. De wezens die me naar de aarde hadden gebracht keken liefdevol op mij neer, maar mij voelde het als werd ik in de steek gelaten. Eén engel liet als afscheid en troost zijn duidelijke stem nog horen: ‘Trienke, onthoud één ding: Later komt alles goed.’ Langzaam werden de sluiers voor mijn ogen getrokken en het werd donker. Ik riep nog en vroeg wanneer het later was, maar ik kreeg geen antwoord. Ik was alleen. Een groot verdriet en een hevige wanhoop overvielen mij. Het werd nacht. Mijn reis over de aarde was begonnen…”

Dit zijn de eerste woorden van het boek dat ik geschreven heb en dat in december uitkomt en voor u te koop is.
Mocht u geinteresseerd zijn in een exemplaar van mijn boek, kunt u dit online bestellen.

Ja, en dan is het nu ‘later’. Ik ben thuisgekomen in mijzelf. En alles is goed gekomen Dat betekent niet dat er zich geen nieuwe veranderingen zouden kunnen aandienen, maar ook dat valt onder de noemer ‘goed’, omdat er vrede is. Alles in de wereld is op dit moment aan verandering onderhevig. We veranderen niet van onszelf af maar alleen naar onszelf toe en in deze tijd komt het er in de eerste plaats op aan dat wij leren om onderscheidingsvermogen te kweken. Wat komt vanuit de zuivere geest naar ons toe en wat komt er uit onze aardse persoonlijkheid? Onze persoonlijkheid kan nog altijd enigszins gekleurd zijn door eigenbelang of onverwerkte ervaringen die wij dan, vaak onbewust, op anderen projecteren.

In respect en gelijkwaardigheid naar de ander toe met elkaar veranderingen aangaan betekent voor mij altijd weer een uitdaging. Op deze manier geef ik vorm aan cursussen op het gebied van spirituele groei en innerlijk ontwaken. Innerlijk ontwaken is voor mij hetzelfde als ‘bewust worden’. Bewust worden van wie je werkelijk in het diepste van je wezen bent, en daar dan ook naar leven. Doen wat je zegt en leven wie je bent, aan mooie woorden alleen heb je niets.