“Durf jij te leven volgens de vijfde dimensie?” Helena Scheper en Trienke Minkema

Ervaar je een diep verlangen om anderen te helpen, te ondersteunen, te motiveren of te ontwikkelen? Word je blij als dit lukt, terwijl je er zelf geen persoonlijk voordeel bij hoeft te hebben? Voel jij je soms heel onrustig, ongeduldig of verdrietig als mensen jouw intentie hierbij totaal verkeerd opvatten? Of word je soms overvallen door een diepe heimwee naar “elders”. Dan is de workshop “welkom in de vijfde dimensie” iets voor jou! Een inspirerende workshop die wordt verzorgd door Trienke Minkema (www.trienke.com) en Helena Scheper. Deze workshop is bedoeld voor mensen die net als jij bewust in het leven staan en een diep verlangen ervaren zich in te zetten ter ontwikkeling, verbetering, verandering van de wereld om hen heen. Gedurende de workshop ervaar je hoe fijn het is om met een aantal gelijkgestemden een ochtend stil te staan bij je persoonlijke drijfveer en bewustwordingsproces. De groep is nooit “toevallig” bij elkaar. Door de groepsenergie merk je dat jouw kern wordt versterkt en je helemaal jezelf mag zijn.

Trienke en Helena verzorgen samen deze inspirerende workshop waarbij je een hele avond samen met gelijkgestemden inspiratie opdoet aan de hand van groepsgewijze meditaties, lezingen, transformatiekaarten, een transformatiehealing en het uitwisselen van vragen, ervaringen en tips. De workshop kost € 50 per persoon en is inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Programma:
19.00 uur: deur open
19.15 uur: ontspanningsmeditatie
19.30 uur: een groepslegging met uitleg door Trienke m.b.v. haar transformatiekaarten
20.00 uur: (interactieve) lezing door Helena: ‘impact van de vijfde dimensie op de aarde’
20.45 uur: pauze
21.00 uur: uitleg door Trienke over de diepere betekenis van de getrokken transformatiekaarten
21.30 uur: transformatiemediatie en -healing
22.00 uur: einde

Doelstelling: Inzicht krijgen in wat vijfdedimensiemens zijn betekent
Locatie: Oisterwijk
Groepsgrootte: 15 – 25 personen
Begeleiding: Trienke Minkema en Helena Scheper
Datum: Vrijdag 29 juni 2018
Duur: 19.00-22.00 uur
Kosten: € 50,- incl koffie, thee en wat lekkers
(voor)kennis: n.v.t.

Productbeschrijving

Een inspirerende workshop die wordt verzorgd door Trienke Minkema (www.trienke.com)en Helena Scheper voor mensen die net als jij bewust in het leven staan. Heb jij ook zo’n ontembare prikkel om mensen en dingen om je heen te helpen vernieuwen, verbeteren of veranderen? Niet uit betweterigheid maar vanuit een innerlijk verlangen en bijna onweerstaanbare prikkel? Dát is de energie van de vijfde dimensie. Gedurende de workshop ervaar je hoe fijn het is om met een aantal gelijkgestemden stil te staan bij je persoonlijke drijfveer en bewustwordingsproces. De groep is nooit “toevallig” bij elkaar. Door de groepsenergie merk je dat jouw kern wordt versterkt en je helemaal jezelf mag zijn.

Workshopaanbieding:
Tijdens deze dag in het mogelijk om een gesigneerde set transformatiekaarten (op unieke wijze door Trienke ontworpen) of een van haar boeken te kopen.

Tevens is het mogelijk om een gesigneerd exemplaar van Helena’s boeken” te kopen.

Voor meer info zie: www.helenascheper.nl