6 april (vol) en 18 mei Workshop: “wat weerhoudt jou?”

 

Heb je al veel aan jezelf gewerkt, maar merk je dat er toch nog iets is dat jou ervan weerhoudt om volledig volgens jouw innerlijke drijfveer te leven? Lukt het jou tot op heden niet om daar de vinger achter te krijgen? Dan is de workshop “wat weerhoudt jou?” echt iets voor jou!

Een inspirerende workshop met de professionele begeleiding van Trienke Minkema (www.trienke.com) en Helena Scheper waardoor je tot de ontdekking komt welke drempel jou ervan weerhoudt om in je ware krachtige grootsheid te staan. Pas als het jou lukt om in je ware kracht te staan, kan je jouw hoogste zielsmissie volbrengen.

Programma:

Na de kennismaking starten we met een korte meditatie om het hoofd even leeg te maken en in de juiste energie te komen. In het ochtendprogramma staat de gehele groep centraal. Trienke heeft voor deze ochtend speciaal een transformatiekaart uitgewerkt die versterkend werkt op het bewustzijn van alle groepsdeelnemers. Deze kaart is onderdeel van de door Trienke ontworpen set transformatiekaarten en zal door haar nader worden uitgelegd aan de hand van haar boek “HET LUCHTKASTEEL”. Aanvullend zal Helena steeds tips, adviezen en uitleg geven die haar door haar gidsen worden aangereikt. De ochtend wordt afgesloten met een uitgebreide, hoofdzakelijk biologische lunch.

In het middagprogramma staat het persoonlijke proces van iedere deelnemer centraal. Op basis van de persoonlijke getrokken transformatiekaart legt Trienke jou hier de diepere betekenis over uit. Aanvullend geeft Helena jou inzicht in hetgeen jou nu nog in aangepast gedrag doet schieten, terwijl je er zo naar verlangt om jouw bijdrage te leveren aan de zogenaamde de nieuwe tijd op aarde. De nadruk ligt deze dag op het ontdekken en het stimuleren van jouw innerlijke wijsheid en je ware kracht. Het programma wordt ondersteund door passende muziek.

Omdat je deze dag met gelijkgestemden doorbrengt, krijg je ook altijd nieuwe ideeën en inzichten van anderen aangereikt. Door het uitwisselen van ieders ervaringen en door de aangereikte inzichten van Trienke’s en Helena’s gidsen krijg je meer inzicht in jouw diepere overtuigingen die jou ervan weerhouden om in je ware kracht te staan.

Gedurende de dag ervaar je hoe fijn het is om met een aantal gelijkgestemden een dag bewust te “werken” aan je persoonlijke bewustzijn. De groep is nooit “toevallig” bij elkaar. Door de groepsenergie merk je dat jouw kern wordt versterkt en je helemaal jezelf mag zijn.

De workshop werkt een aantal weken tot maanden door. De meditaties en de helende energie van de gidsen dragen hier aan bij. De workshop wordt afgesloten met een passende muziekmeditatie.

 

 

Voor meer info zie: www.helenascheper.nl