Transformeer jij mee? Helena Scheper en Trienke Minkema

Workshop “transformeer jij mee?”

Een inspirerende workshop in een groep van gelijkgestemde personen. Het programma is een combinatie van groepsgewijze inzichten en individuele aandacht en wordt ondersteund door een passende ontspannings- en muziekmeditatie. Groepsgewijs krijg je inzichten en tips aangereikt door Trienke die met de door haar ontwikkelde transformatiekaarten een inzichtgevende legging doet. Uit deze legging komt ook het thema van de dag naar voren en wordt uitgelegd welke aspecten hierop allemaal van toepassing zijn. Het thema dat uit de kaarten naar voren komt vormt de rode draad van de rest van het programma.

Vervolgens krijgt elke deelnemer op creatieve wijze een persoonlijk consult van Trienke met behulp van de transformatiekaarten. Daarnaast krijgt iedereen ook nog een persoonlijk consult van Helena die van haar gidsen transformerende inzichten speciaal voor jou doorkrijgt. Het horen van jouw persoonlijke consulten in combinatie met die van de andere deelnemers heeft een verrijkende werking. Door met iets meer afstand te luisteren, krijgt je ego minder kans om je met manipulerende gedachten af te leiden van de werkelijke intentie of diepere betekenis van de boodschap. Dit maakt dan ook dat je in een groep gelijkgestemden op een prettige manier de hele dag nieuwe ideeën, inzichten en tips opdoet. Als iedereen de persoonlijke consulten heeft gehad, geven de gidsen van Helena nog een afsluitende groepsboodschap door die betrekking heeft op het thema van de dag. Een passende muziekmeditatie op dit thema maakt de workshop compleet.

Door het luisteren naar alle boodschappen en het uitwisselen van ieders ervaringen, krijg je meer inzicht in jezelf waardoor je gemakkelijker de volgende stap in je leven kunt zetten. Gedurende de dag ervaar je hoe fijn het is om met een aantal gelijkgestemden een dag bewust te “werken” aan je persoonlijke transformatie en bewustzijn. De groep is nooit “toevallig” bij elkaar. Door de groepsenergie merk je dat jouw kern wordt versterkt en mag je helemaal jezelf zijn. Vaak ontstaan vriendschappen of samenwerkingsverbanden onder de deelnemers.

Durf jij het aan om bewuster naar jezelf te kijken? Wil je nog meer uit het leven halen? Wil je inzicht krijgen over de volgende stap? Dan is deze workshop “Transformeer jij mee?” iets voor jou! Deze dag helpt je dichter bij jezelf te komen waardoor jij je masker kunt afzetten in een omgeving die jou waardeert zoals jij werkelijk bent. Gun jezelf deze prachtige dag en doe samen inspiratie op. Met deze workshop verrijk je jezelf via het uitwisselen van ervaringen en tips van gelijkgestemden op veilige en liefdevolle wijze.

 opgave voor deelname via: www.helenascheper.nl